Brunette og produkter fra coverbrands

Hei! Sorry for at jeg ikke blogga i går. Blogg var fortsatt klikk hos meg så fikk ikke lastet opp noen bilder og da orket jeg ikke å blogge. Nå sitter jeg hjemme hos Tobias og blogger fra mac'en hans, så da får jeg lastet opp noen bilder her ifra. Har ikke noen bilder av produktene fra coverbrands her, men dere finner link rett inn til produktene lengere ned her hvis dere vil se hvordan det ser ut. Som sagt så komme leppesiften i et eget innlegg når jeg har motatt den.

Sminkemappa var supersøt! Den var akkurat passe stor til sminka som jeg trenger (kommer sminkevideo senere så dere kan se hva jeg har i den da). Det var to lommer i den som jeg har puttet spenner, hårstikker og andre ting. For dere som kanskje bruker mer sminke enn meg ville jeg vurdert å kjøpe den største. Den finnes i to forskjellige str og jeg har den minste. Om jeg husker rett så kostet den minste 299,- og den største 399,-. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med den!

Travalo'en er perfekt hvis man skal bort eller noe. Jeg har allerede fått bruk for den en gang. Den er altså til å ha parfyme i (kan vise på sminkevideo'en). Den er liten og perfekt til å ha i sminkemappa eller ha med seg i en lomme. Veldig enkel og fin. Finnes i tre forskjellige farger: rød, sølv og gull eller noe, husker ikke helt. Jeg har den i sølv. Koster litt over 100 kr og jeg angrer ikke på at jeg kjøpte den!

Jeg har også farget håret, eller mamma gjorde det da. Ble veldig fornøyd. Godt med litt forandring. Her kan dere se et før og etter bilde.

Før:


Etter:


Dag 6 kommer litt sener i dag uansett, lover!

- Hva synes dere om håret mitt?

4 kommentarer

Anna

16.07.2012 kl.13:04

så fint!

Imme

16.07.2012 kl.13:04

Du kledde begge deler egentlig;)

Marte Schjørlien

16.07.2012 kl.16:42

Anna: takk:)

Marte Schjørlien

16.07.2012 kl.16:43

Imme: haha, takk;)

Skriv en ny kommentar

Marte Schjørlien

Marte Schjørlien

15, Nordre Land

Kategorier

Arkiv

hits