Hei! Tenkte jeg skulle slenge inn dag 12 nå som jeg er her. Ettersom jeg skrev om bloggen til Erica Kvam tidligere så skal jeg ikke ha med den i dette innlegget selv om det er favoritt bloggen min. Har ingen bestemt rekkefølge på disse som kommer nå, sånn at dere vet det. Istedet for å legge ut 3 ''fine'' blogger, tenkte jeg at jeg heller kunne legge ut 3 blogger som jeg liker å lese. Hvis man skal velge ut 3 blogger som bare er ''fine'' så blir det litt vanskelig. Haha, tror dere skjønner. Kommer også et innlegg i kveld. Vet ikke helt hva det skal være om ettersom jeg ikke har noe spesielt og fortelle om denne dagen, men skal prøve å tenke ut en konk da.

 

Mammatilmichelle

Jeg blir veldig inspirert av bloggen til Anna Rasmussen! Sier ikke at jeg har tenkt til å bli gravid og sånn nå, men blir inspirert av at hun er så strek selv om hun bare er 16 år og mamma til 1 åring. Hun viser virkelig at alt er mulig om man bare prøver. Hun har jo selvfølgelig hatt sine nedturer hun også, og en vanskelig periode under graviditeten, men hun klarte seg å sitter nå igjen med verdens nydligste datter! 

 

Auroramohn

Jeg startet vel egentlig ikke å lese bloggen til Aurora Mohn siden her om dagen. Har lest bloggen til Erica Kvam veldig lenge og sett en del bilder av Aurora på bloggen hennes, og for noen få dager siden så startet jeg å lese bloggen til Aurora. Fant ut at jeg synes den egentlig er veldig lik Erica sin. Både henne og bloggen. Synes hun blogger bra og tar veldig fine bilder.

 

Kathrineskiaker

Kathrine Skiaker er jo en av mine beste venner, og da føler jeg at å lese bloggen hennes er noe hun nesten burde forvente av meg. Hadde den vært drit kjedelig hadde jeg sikkert ikke lest den, men jeg liker bloggen hennes. Hun skriver bra og nå som hun har fått seg sitt eget speilrefleks så tar hun også mange fine bilder. Kunne vel ønske du blogga litt oftere, Kathrine? Hihi. Neida, men jeg holder meg oppdatert på bloggen og følger med så godt jeg kan. 

 

Jeg legger ikke ut noen bilder av bloggene utenom Kathrine ettersom hun er en av mine beste venner. Ellers kan dere besøke bloggene selv for å se bilder av dem. Har også noe med at man burde få kopirett av bloggeren før man bruker bildene dems. 


Haha, gammelt bilde av Kathrine og meg (vet jeg ser mongo ut). Love you! ♥

- Leser dere noen av de bloggene?

- Forslag på en konkurranse og en premie som jeg kan ha på bloggen?


  2 kommentarer på "Dag #12 - 3 fine blogger."

Kathrine Skiaker
Å herregud Marte! bilde...

Har oppdatert ganske ofte nå da!

10hii, Loveu2
22.07.2012, 15:45 URL: http://kathrineskiaker.blogg.no
Marte Schjørlien
Kathrine Skiaker: synes bilde er veldig fint jeg, hihii:)))<3
25.07.2012, 21:45 URL: http://mschj.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits