Hei! Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere om hvor jeg er! Jeg er nemlig i Sarpsborg på Quality Resort Hotel, og her skal jeg være til i morgen. Sitter nå baren og blogger fra iPaden så har desverre ingen bilder å vise dere. Har med kamera og har tatt noen bilder til nå som jeg skal legge ut når kommer hjem. Har vært på Outlet i dag også, men fant ingenting der. Har til nå bare kjøpt meg en ting, men i morgen skal vi på Norby senteret så tenkte jeg kanskje kunne lage en innkjøpsvideo når jeg kom hjem. Kommer hjem ganske sent imorgen tror jeg, men skal se om jeg hvertfall får oppdatert litt.

For dere som ikke har vært på dette hotellet før, så vil jeg si at det er et eldurado for barn! Badeland, lekeland, "fotballbane", discotek, annsiktsmaling, og mye mer som jeg ikke orker å skrive! I dag er det også Gråtas teater. Haha, jeg har ikke tenkt meg dit, men hadde jeg vært mindre så hadde jeg nok hatt et stort ønske om å dra dit. Jeg har vært på dette hotellet mange ganger før, og kjenner kanskje at det var morsommere når jeg var mindre, men vi trengte å komme oss bort litt i en natt ettersom vi driver å pusser opp badet.

Hvertfall så koser jeg meg, så kommer det video og bilder enten i morgenkveld eller på torsdag. Håper videoen ikke blir mongo denne gangen, men tror jeg tar videoen opp fra pc'en og ikke bruker kamera. Kos dere videre i kveld allesammen, så snakkes vi nok sikkert i morgen!:-)


  0 kommentarer på "Sarpsborg!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits