Hei dere! Vil unnskylde for lite blogging. Fredag var jeg på sommerslagere på Gjøvik, i går prøvde jeg å blogge, men fikk ikke lastet ned bilder og da orket jeg ikke, og i dag har det vært torden så vi måtte ta ut internettet og når det var ferdig så hadde jeg allerede dratt bort. Er for meg ingen vits å blogge når jeg ikke får lagt ut noen bilder. 

Vil også beklage så mye for forrige innlegg. Det var Malin som ville gjesteblogge for meg, og det ble på en litt spesiell måte kan man si. Ble ganske så sjokkert når jeg leste de såkalte ''faktasetningen'' om meg selv. Og bare så dere vet det, ingenting av det er sant! Har ingen bilder og vise dere nå, men fikk hvertfall oppdatert dere om hvordan det står til.

- Hva har dere gjort i dag?
Hei, halla, hajo bjoggen, heisann søte små, halloisen.. samma det, hei hvertfall!                                                                                                                                                                                                                                                Det er da Malin med sykt dårlig humor som blogger! Siden marte ikke har blogga siden i går (ahaha, latsabb.) så tenkte jeg at jeg skulle ta over her! Var jo på tide og informere dere lesere om Marte og hennes privatliv, og dette mener jeg at jeg vet alt om siden jeg har kjent henne siden barnehagen.                                                                                                                     

7 ting du garantert IKKE visste om Marte

-Hun ELSKER gutter i kilt ! Det er mange som ikke vet det, men hun har en ting for gutter med litt "spesiell" stil

                                                                                                                                        

Møt opp i det her på første date, så er hun din! garantert.

-Hun planlegger tur til India, så hun blir veldig glad hvis du kjøper med elefant utstyr eller noe fargerikt som hun kan ha på seg når hun danser med homser med gullkjeder!

-Hun er skapfan av 1/5 av one direction! Og med det mener jeg Zayn. Har hatt mange netter hvor vi har snakket i telefon, hvor hun griner og klager over perrie. Synd på den stakkars jenta jeg!

-Marte kom nesten med i tangerudbakken, det var bare det at de som skulle lage tv-serien syntes at hans var søtere, så han fikk plassen hennes..

-Marte's framtids planer er å bo på dokka, resten av livet med sine fire barn : Elvis, Oddvar, Malin & Triana I. 

-Hun er meget inponert over musikk smaken min! jeg mener HALLO!? hvem trenger One Direction, Ed Sheeran, The Fray & Christopher når man har Nicki Minaj liksom?

-Hun har en sær ting for troll.. Sånne lykketroll som du får hos tannlegen. Fikk sjokk første gangen jeg så lagret hennes i garasjen.                                                                                                                                         Glemte og si at Siw kjøpte inne halve regnskogen i 15 års gave til Marte. Ja, her ser du.. Freaky! Fine sko forresten!

hvordan slutter jeg a? hade?natta? XOXO, løøøve ju gays!<3 vet ikke jeg? 

-Mallaballa!

                                                                                                                         
Hei alle søte små!:-) Nå sitter jeg og koser meg hos søte bursdagsbarnet. Skal sove her i natt og i morgen skal vi på sommerslagere på Gjøvik. Dag 19 kommer enten i morgen kveld eller overimorgen fordi jeg ikke har bildene jeg trenger her nå. Her er hvertfall dagens outfit (eller det jeg hadde på meg i bursdag hvertfall).(fint med mobil i lomma da..)


Kjede - bikbok / topp - bikbok / bukse - only? / sko - ?

- Hva synes dere?
Hei alle sammen! Dette innlegget er egentlig til Malin. Hun har bursdag i dag og blir 15 år. Jeg skal til henne i kveld og feire sammen med familien hennes, men jeg orker ikke å drasse med meg kameraet dit. Jeg tenkte jeg snart kunne legge ut en video. Hvis noen har forslag til hva den kan handle om så bare kommenter det i kommentarfeltet. Tilbake til saken, som sagt så er dette innlegget mest til en av mine beste veninner. 

Til min kjære Malin. Gratulerer så masse med dagen! Du vet jeg er glad i deg og at du betyr utrolig mye for meg. Jeg har jo kjent deg siden barnehagen og har ikke telling på hvor mange minner vi har. Vi har så masse minner som jeg aldri kommer til å glemme. Du er en av de personene som har betydd mest for meg gjennom hele livet og det håper jeg du alltid vil også. Når vi starter på videregående kan det hende vi flytter til hver vår plass, men vi må fortsette og holde kontakten. Kan ikke tenke meg å fortsette uten deg. Du har alltid vært her for meg og du skal vite at jeg alltid vil være der for deg også. Du er en så fantastisk og herlig person som er snill mot alle! Humoren din suger, men du klarer fortsatt alltid å få meg i bedre humør. Hehe. Håper dagen din blir strålende og at du koser deg å nyter den. Man blir bare 15 år en gang vet du. Igjen, gratulerer masse med dagen jenta mi. ♥

Allesammen må gratulere henne i kommentarfeltet! ♥
Hei alle sammen!:-) Her er bildene som jeg har tatt fra denne dagen (som var i går ettersom klokka sier natta nå).


//Canon EOS 600D

Dette var de bildene jeg fikk lastet opp. Mangler to som jeg ikke fikk lastet opp av en eller annen grunn.

- Hva synes dere om bildene?
Hei igjen! Slenger inn dag 18 nå, ettersom det ikke tar meg så veldig lang tid. Her kommer da det bilde som jeg ikke er helt fornøyd med.

Dette bilde hadde jeg som profilbilde en gang på facebook, og da tenkte jeg sikkert at det var fint ellernoe, men nei. Jeg ser nå at det egentlig er lite pent. 

- Hva synes du om bilde?
Hei alle sammen!:-) Vil bare fortelle dere at jeg skal ta en del bilder etterpå som jeg skal dele på bloggen i kveld, så krysser fingrene for at jeg får lastet den opp. I mellom tiden kommer dag 17 og kanskje 18. 

Jeg har to favoritt parfymer. De lukter super godt! Den ene heter Viva La Juicy. Den er veldig dyr, men lukter jo herlig og designet er jo bare super søtt! Jeg ga 610,- for den, men det er mulig og få tak i den litt billigere. Den kan være litt vankelig å få tak i, hvertfall for oss som bor på Dokka, men jeg fant den på CC på Gjøvik. 

Den andre favoritt parfyma mi er fra Britney Spears. Den heter Midnight Fantasy. Den er helt klart best! Den lukter himmelsk! Elsker den ♥ Koster rundt 300,- på Cubus butikker om jeg husker rett. Har hatt den flere ganger, men bruker den jo opp på bare et par uker. Den er i to str, men jeg får bare tak i den lille. Har hatt den store en gang, og da kjøpte jeg den på Taxfree'en på Gardemoen. Skulle gjerne hatt den største str her på Dokka. 

//Fikk ikke lastet opp egne bilder, så disse bildene er hentet fra google.

- Hva er deres favoritt parfymer?

- Liker dere noen av disse parfymene?

- Husk å delta i konkurransen: http://mschj.blogg.no/1342986571_konkurranse.html#comment

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits